kijkopwijk_01 kijkopwijk_02 kijkopwijk_03

Op de laatste zaterdag van de maand is er van Radio Beverwijk het programma:  ‘Kijk Op De Wijk’, een twee uur durende live uitzending (van 12.00 – 14.00 uur) op locatie. De vrijwilligers van dit programma maken hun programma telkens op een andere locatie, ergens in of vlakbij de gemeente Beverwijk.
Deze zaterdag was, net als de voorgaande jaren in januari, de radio uitzending vanuit het museum.
Enkele bestuursleden werden geïnterviewd. Het ging o.a. over de geschiedenis, toekomst, de tentoonstellingen, de communicatie, educatie van het museum. M.n. de huidige tentoonstelling trekt erg veel belangstelling. Gerard Hagen nam een van de verslaggevers even mee langs een klein deel van de tentoonstelling van Jan van der Schoor.
Aan het eind van de uitzending werd er officieel bekend gemaakt dat het museum een nieuwe website heeft.

kijkopwijk_04 kijkopwijk_05 kijkopwijk_06

Zie tevens het Persbericht van 27 januari 2014