De winnaar van de Cartoonwedstrijd van het Museum Kennemerland is bekend!De winnaar van de cartoonwedstrijd is bekend. De jury, bestaande uit Annemiek Jansen van Dagblad Kennemerland, Anne Beekman van Museum Kennemerland en Marcia de Bruin en Miep de Wildt van de educatiewerkgroep van het museum hadden er een behoorlijke klus aan. De inzendingen hadden actuele onderwerpen  die vooral over het milieu en de leefomgeving gingen.
De keus viel uiteindelijk op de cartoon van Nina van der Meij uit groep 7 van basisschool de Vrijheit in Wijk aan Zee. Zij koppelde het verkeersexamen in haar dorp aan  het  Rondje Wijk aan Zee . Gefeliciteerd Nina! (Zie ook werkgroep educatie)

Museumweekend 5 en 6 april

Aankomend weekend, 5 en 6 april, tevens museumweekend, zal de Jan van der Schoor tentoonstelling in de ruimte van de kunstuitleen nog één weekend te bezichtigen zijn. Zaterdag 5 april zal het Museum voor een speciaal tarief, te weten € 1,-  en met speciale openingstijden namelijk vanaf 12.00 tot en met 17.00uur geopend zijn. Zondag is een reguliere opening van 14.00 -17.00uur.