Laatste Rondleiding door Piet Vos op
aanstaande zondag 9 maart in het Museum Kennemerland

 pietvosVanwege eerdere volgeboekte rondleidingen zal door Piet Vos in de overzichtstentoonstelling van Jan van der Schoor in het Museum Kennemerland, aankomende zondag 9 maart de laatste rondleiding worden gehouden. Piet Vos, beeldend kunstenaar en goede vriend van Jan van der Schoor, zal vanaf 14.00 uur de rondleiding geven. In de schilderijen van Jan zitten vele (technische) details die Piet als geen ander aan het licht kan brengen. Het is een genot om zijn verhalen achter de schilderkunst te horen.

Voor een speciale prijs is deelnemen aan de rondleiding mogelijk, inclusief toegang tot het museum kost de rondleiding € 6,-. Er is nog plek om aan de rondleiding deel te nemen. Door een mail te sturen met naam, telefoonnummer en aantal personen naar mk@museumkennemerland.nl kan aan de rondleiding worden deelgenomen.

Tevens is bij het museum de Bundel ‘Tot dan’ door Jan Butter en Annemiek Jansen nog te koop t.w.v. € 7,50 en de Catalogus van de overzichtstentoonstelling twv € 19,50. De tentoonstelling loopt tot en met het Museum weekend begin april.

Kijk voor meer informatie over de overzichtstentoonstelling en activiteiten op onze vernieuwde website  www.museumkennemerland.nl. De overzichtstentoonstelling is te zien op zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur. De tentoonstelling loopt tot en met 31 maart 2014. Museum Kennemerland, Westerhoutplein 1 te Beverwijk.