Op de laatste zaterdag van de maand presenteert Radio Beverwijk het programma ‘Kijk Op De Wijk’, een twee uur durende live uitzending op locatie. De vrijwilligers van dit programma maken hun programma telkens op een andere locatie, ergens in of vlakbij de gemeente Beverwijk. Er wordt verslag gedaan van evenementen, er wordt een kijkje genomen achter de schermen bij bedrijven en instellingen en soms wordt er zelfs radio gemaakt vanuit zomaar een huiskamer ergens in de gemeente.

Op 31 januari was het weer zover dat Radio Beverwijk live vanuit het museum de uitzending presenteerde.
Onder andere bestuursleden van het museum, Ria Vet van de archeologische groep Beverwijk Heemskerk (AWN) werden geïnterviewd over de laatste nieuwtjes van het museum en de actuele tentoonstelling.

1_240 2_240
3_240 4_240